Manisa/Turgutlu 1. Organize Sanayi Bölgemizin genişleme alanı ile ilgili altyapı projelerinin hazırlanması işi için yapılan ihalemiz sonuçlandı. İhaleye katılan firmaların teklifleri ve firmaların yetkinlikleri ihale komisyonumuzca hassasiyetle değerlendirildi. Gerekli incelemeler sonucunda ihale komisyonumuzun belirlediği firma ile çalışma kararı alan OSB Yönetim Kurulumuzun kararına istinaden 29 Mayıs Pazartesi günü müteahhit proje firması ile sözleşme imzaladık.

       İmza töreninde Turgutlu OSB Yönetim Kurulu Başkanımız Hami ÖZER yapmış olduğu açıklamada; “Organize Sanayi Bölgemizin kuruluş tarihi olan 1995 Yılından bu yana tamamlanmamış, adeta kangren olmuş kamulaştırma konusu Yönetim Kurulumuzun özverili çalışmaları neticesinde tamamlanmıştır. Turgutlu OSB bulunduğu konum itibariyle bir cazibe merkezidir. Halen yüze yakın firmanın üretim yaptığı, yaklaşık 7600 kişinin istihdam edildiği Bölgemizde artan arsa tahsis taleplerini karşılaması amacı ile çalışmalarımız devam etmektedir. Kamulaştırması tamamlanan genişleme alanına ilişkin altyapı projelerinin ihalesi Yönetim Kurulumuzca yapılmış, ihaleye gelen başvurular değerlendirilmiş ve en uygun teklifi veren firma ile bugün huzurlarınızda ihale sözleşmemizi imzalıyoruz. İmzalamış olduğumuz sözleşmenin Ülkemize, Turgutlu’muza ve Organize Sanayi Bölgemize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Ayrıca Hami Özer Alt yapı proje işinin doksan gün içinde tamamlanmasının planlandığını, OSB Yönetim Kurulumuzun Proje sürecinin tamamlanmasının ardından hızla alt yapı işlerine başlanmasını ve en kısa sürede tamamlanmasının hedeflediğini belirtti.